Suroviny

  • Zelenina - mrkva, celer, cuketa, zemiaky...
  • 3 vajíčka, strúhanka
  • 100 g hladkej múky
  • 3 lyžice mlieka alebo smotany
  • soľ, korenie, tymián
  • biely jogurt

Postup:

Všetku zeleninu nastrúhajte nahrubo do veľkej misky. Pridajte múku, strúhanku, vajíčka a mlieko/smotanu a poriadne premiešajte, aby sa všetky suroviny prepojili. Potom osoľte, okoreňte a pridajte tymián. Na rozohriaty gril položte grilovaciu podložku, môžete ju trochu potrieť olivovým olejom a po rozohriati podložky na nej tvarujte lyžicou malé placky. Ogrilujte ich z oboch strán. Servírujte spolu s jogurtom dochuceným soľou a korením alebo pridajte vaše obľúbené bylinky. 

Ďalšie zaujímavé recepty tu >>