Niekto má v obľube čaje sypané, zelené, jazmínové alebo nálevy typu rooibos či maté. Praktickými nálevovými vrecúškami, zaliatymi vodou, zase mnohí začínajú deň. Pomáha pri prechladnutí alebo v sychravých jesenných a zimných dňoch.

  • HRNČEKY KVET:

Jemný kvetinový reliéf a príjemná tlmená glazúra sú hlavnými znakmi týchto nových hrnčekov. A sú dostatočne veľké, majú objem 400 ml, takže čaj bude poriadny, alebo je lepšie veľká biela káva?

  • HRNČEKY S VIEČKOM:

Zaujímavé rovné hrnčeky s objemom 450 ml sú ako stvorené na prípravu a lúhovanie čaju, na podávanie veľkej kávy, cara, varenia a pod. Aby nápoj nevychladol, sú doplnené viečkom, ktoré poslúži aj ako podtácka na kocky cukru, citrón, drobnú sušienku alebo ako miesto , kam odložiť vrecko s čajom.

  • VTIPNÁ RADA HRNČEKOV S MISKOU:

Tieto kombinácie hrnčekov s miskou s nadväzujúcim dekorom prinášajú pocit hravosti do každodenného pitia čaju. Ocenia ich hlavne deti, ktoré si môžu vybrať z piatich dekorov. Tak šup, hore chrumky, ovsenú kašu alebo šalát a do hrnčeka obľúbený čajíček. Taká roztomilá sada môže byť aj pekným darčekom.

  • KOLEKCIA MAK AKO SPOMIENKA NA HORÚCE LETO:

Nájdete v nej nielen hrnčeky a cukorničky, ale aj pekné kanvice a servírovacie taniere, takže môžete domácnosť alebo chalupu vyladiť vďaka kombinácii rôznych kúskov. Kolekcia MAK oslavuje krásu prírody, prináša spomienku na horúce leto plné vlčích makov a lúčnych kvetov, pohybujúcich sa v príjemnom vetre.

  • SKLO DO DOMÁCNOSTI PATRÍ:

Sady hrnčekov, hrnčekov s podšálkami sú praktické, vynikne v nich nielen dobrý čaj, ale aj latté, navyše sú stohovateľné, takže zaberú len málo miesta pri uložení. Vďaka tomu sa hodí na použitie v domácnosti, vo firemnom bare či kuchynke alebo pri hotelových bufetových raňajkách, kde sa hostia sami obslúžia. A prípravu čaju alebo kávy zaistí nové kanvice v kombinácii skla, kovu a čiernych prvkov na rukovätiach a viečku.

Všetky hrnčeky je možné použiť na ohrev v mikrovlnnej rúre a umývať v umývačke.

Spolu s vianočkou alebo dobrou domácou bábovkou sa tak horúci nápoj stane pohladením v brušku alebo môže byť milým darčekom pre kamarátku alebo kolegu. Tak si niektorý hrnček vyberte, urobíte radosť sebe aj blízkym.