Skúste používať tlakový hrniec nielen pri varení tuhšieho hovädzieho, králika alebo diviny. Či už pripravujete sviečkovú (ktorú nemusíte piecť v rúre, kuchta si s tým hravo poradí), španielske vtáčiky alebo mäso na guláš, všade tam využijete tlakový hrniec. Rýchlo a s malou spotrebou uvarí aj mäsový vývar, zemiaky alebo zeleninu zo záhradky.

Hrnce sú vybavené hrubým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam šetrí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou výrobku je návod na obsluhu a údržbu. 

Všetky typy nájdete v kategórii tlakové hrnce >>

Hlavné prednosti používania tlakových hrncov:

  • ÚSPORA ENERGIE
  • ÚSPORA ČASU
  • OPROTI BEŽNÉMU VARENIU SA VÝRAZNE SKRACUJE DOBA PRÍPRAVY
  • SPORÁK JE MOŽNÉ VYPNÚŤ VĎAKA TLAKU A AKUTERMICKÉMU DNU S PREDSTIHOM

Vďaka tlaku vo vnútri sa zrýchli a zlacní príprava pokrmov. Navyše sú preč doby, kedy bolo použitie kuchty tak trochu napínavé. Dnešné bezpečnostné prvky, tesnenia, ventily a poistky zaistia pohodlné varenie, bez obáv z nechceného, ​​nebezpečného uvoľnenia tlaku z nádoby.