Základom tohto „pečiva“ sú celé alebo mleté semienka, mandle, orechy, vajcia, tvaroh, mozzarella či psyllium.
Navyše si do neho môžete pridať to, čo máte radi. Chuť Talianska prinesú banketky s prímesou sušených paradajok, nadrobno nakrájaných olív a oregana. Vidiecky variant plný cibule alebo medvedieho cesnaku doplní skvele grilované mäso aj pečené rebierka.
A zaujímavý bonus – také pečivo je prirodzene bezlepkové.
2 ZAUJÍMAVÉ RECEPTY NA CHUTNÉ LOW CARB PEČIVO:
- low carb bagetky plné semienok >>
- low carb krekry so syrom >>
ČO ODPORÚČAME PRE PEČENIE LOW CARB PEČIVA:
- bagety, rožky alebo žemle budú dobre vypečené s použitím nepriľnavých plechov a pekáčov GRANDE
- low carb chlieb si udrží tvar, pokiaľ použijete silikónové, nepriľnavé kovové formy na chlieb, podlhovasté formy na biskupský chlebíček alebo keramické formy s vnútorným glazovaným povrchom
- chrumkavé krekry alebo low carb sušienky ľahko upečiete v sklenenom pekáči, vďaka čomu ľahko skontrolujete, či je dozlatista aj ich spodná časť
Orion tip: Ručný nerezový mlynček na kávu moderného tvaru čerstvo namelie zrnkovú kávu - aj na mletie ľanových semiačok.