DÔVOD DOBRE SA NAJESŤ A NAPIŤ SA VŽDY NÁJDE :)
Suroviny
- 10 kuracích krídel
Marináda:
- 4 lyžice olivového oleja
- 1 chilli paprička
- 4 strúčiky cesnaku
- 2 lyžice grilovacieho korenia
- 2 lyžice medu
Postup:
V nakladacej dóze s prítlačným viečkom s pružinou zmiešajte olej, grilovacie korenie, nasekanú papričku a rozdrvené strúčiky cesnaku. Premiešajte s kuracími krídelkami, uzavrite a nechajte do druhého dňa marinovať. Potom stačí grilovať z oboch strán, až bude kožtička krásne chrumkavá. Možno priebežne potierať zvyšnou marinádou.
Náš tip: Aj mäso typu krkovička odporúčame na 2-3 hodiny naložiť do jogurtu alebo horčice. Bude pekne šťavnaté a mäkké!