Tenderizer na mäso
Kód produktu 141419Tenderizér je opatrený 20 ostrými čepeľami, ktoré narušia štruktúru mäsových vlákien, vďaka čomu sa skráti doba prípravy a mäso zostane šťavnaté. Čepele sú bezpečne uložené v plastovom tele.
Viac informáciíTenderizér je vynikajúci pomocník pri príprave šťavnatých steakov, zvláčni všetky druhy červeného mäsa.
A ako na to? Tenderizér stačí položiť na plátok surového mäsa, zatlačiť na rukoväť a tento postup opakovať po celej ploche steaku. Ostré nerezové čepele zjemnia vo chvíľke štruktúru mäsa. To prispieva k rovnomernému a rýchlejšiemu prepečeniu mäsa. Ak sa mäso marinuje, vďaka procesu preniká marináda lepšie do mäsa, marinovanie je kratšie a účinnejšie. Aj doma tak dosiahnete profesionálne výsledky.
Snímateľný kryt čepeľou zaisťuje bezpečné uloženie. Možno ho ľahko rozložiť odobratím držadla, dvojicu držiakov s čepeľami potom umyť.
- Materiál: plast, nerezová oceľ
- Farby: mix
- Dĺžka (cm): 12,5
- Šírka (cm): 3
- Výška (cm): 11,5
- Hmotnosť (g): 250
- Vhodné do umývačky: nie